Що робити, коли потрібно охолодити вино

 

Рекомендована температура під час подавання до столу

08-09˚: Легкі білі та газовані вина 
10-11˚: Більш міцні білі та газовані вина (шампанське)
12-13˚: Білі вина (Шардоне, Бургун), шампаньскі вина певного врожаю та найкращі солодкі десертні вина (Шато, Айсвайн)
14-15˚: Легке молоде червоне вино, таке як Бургун) та звичайне Пінот Ноір
16-17˚: Молоде стигле червоне вино, таке як Bourgogne, St. Emillion, Pomerol, Чанті, Барбареско.
18-19˚: Дозріле червоне вино, таке як Rhône, Бордо Гранд Кру. Классе, Бароло, Роя Гран Резерва.

Знайдіть зону +8˚ C

Зона з температурою +8˚ C є зоною  для зберігання продуктів та напоїв, які не здатні витримати вплив низьких або високих температур. Це можуть бути вина екзотичних сортів, які краще зберігаються при помірно низьких температурах;( вершкове масло також краще зберігати при такій температурі, щоб воно не було твердим, тобто, щоб його можна було легко намазати на скибочку хліба.) Вино часто подають надто холодним, від помірно холодної температури воно тільки виграє. Білі та газовані вина можна подавати безпосередньо з холодильника. Усі інші вина треба спочатку «адаптувати» до температури приміщення.

Як користуватися зоною +8˚C

Розмістіть такі продукти...

...На верхній полиці:
Консерви, хліб, вино, тістечка, випічка, напівфабрикати та екзотичні фрукти, які не можуть зберігатися при температурі нижче +8˚ C

...Верхня частина дверцят:
Вершкове масло, джем, майонез, соус ремулад та дріжджі.

Що робити під час готування сніданку

 

І таця для сніданку?

Якщо у Вас холодильник Gorenje, Ви, можливо, вже маєте  сервірувальну полицю, що знаходиться  у зоні +5˚ C. Що? Де? Ця полиця служить, як висувна кришка над контейнером для овочів, яка регулює вологу та температуру, а також, як таця для подавання страви до столу.

Подивіться у зону +5˚ C

Неділя. Ваш коханий чекаєте на сніданок. І хоча він бадьорий, Ви усе ще напівсонні, і з напіввідкритими очами наближаєтеся до холодильника, відчуваючи певне тремтіння. На щастя, Ваш холодильник завжди напоготові, і Ви маєте можливість знайти усе, що Вам необхідно, навіть з напівзакритими очима (з напіввідкритими, якщо Ви оптимістка). Продукти, що зберігаються при +5˚ C, завжди під рукою: сік, молоко, сир, джем, ананас, диня, помідори, перець, плюс різноманітні екзотичні фрукти та овочі. Усе, що Вам потрібно, яєчня з беконом – і Ви на ногах. Доброго ранку...

Як користуватися зоною +5° C

Створіть простір

Середня та нижня полиці дверцят:
Молочні продукти, сік, напівфабрикати, десерти, сир, яйця.

Контейнер для овочів:
Контейнер для овочів забезпечує належну температуру та рівень вологи для зберігання овочів та запобігає їх висиханню. Тут можна зберігати помідори, огірки, перець та розрізані на частини екзотичні фрукти.
(Цілі екзотичні фрукти краще зберігати не в холодильнику).

Як зберігати часник 180 діб

 

Сіль може служити замість пресу для часнику

Замість пресу для часнику можна швидко і просто скористатися ножем. Поріжте зубчики часнику і посипте їх сіллю, поки зубчики не розтануть. За допомогою леза ножа притисніть часник до дошки та потім  добре перемішайте. У такий спосіб Ви зможете роздавити часник та підсилити смак ваших страв.

Покладіть його у зону Zero`n`Fresh

Так, ми розуміємо, що часник виглядає дуже декоративно і надає кухні сільської привабливості, але, якщо Ви бажаєте використовувати часник не тільки як декоративний елемент, його треба зберігати у холодильнику, краще у зоні при температурі Оo C. (Якщо Ви, звичайно, не використаєте часникову «лозу» за 3-4 тижня – саме стільки «живе» часник при кімнатній температурі). Зона Zero`n`Fresh від Gorenje подовжує «життя» часнику до 180 діб. У чому секрет? Температура у зоні Zero`n`Fresh -  0o C,- це температура, при якій бактерії не можуть розмножуватися і зіпсувати Ваші продукти.

Як користуватися зона Zero`n`Fresh

Створіть простір

Зона Zero`n`Fresh:
Свіже м'ясо, риба, молюски, ягоди, морква, цибуля-порей, готові салати, цибуля, капуста, гриби та холодні закуски/делікатеси. Температура у зоні Zero`n`Fresh. Отже, це дуже низька температура для розмноження бактерій, які викликають псування продуктів.

У шухляді зони Zero`n`Fresh продукти довше зберігаються свіжими

Помножити на 3

Скільки разів Ви викидали продукти, тому що не змогли приготувати їх до того, як вони зіпсувалися? Вам це не набридло?! Чому б не подарувати собі холодильник, який боротиметься з бактеріями замість вас. Холодильник Gorenje із зоною збереження свіжості Zero’n’Fresh має температуру, при якій бактерії не розмножуються. На практиці це означає, що Ви можете зберігати продукти утричі довше, ніж у звичайному холодильнику. Умови зберігання у зоні Zero’n’Fresh запобігають псуванню продуктів, отже, фрукти та овочі довше залишаються свіжими, зберігаючи свій натуральний смак та поживну цінність. На наступних сторінках Ви дізнаєтеся, настільки довше продукти можуть зберігатися у зоні Zero`n`Fresh.

У шухляді зони Zero`n`Fresh продукти зберігаються свіжими впродовж багатьох днів

Отримуйте максимум від продуктів

Фрукти Як довго?
Яблука до 180 діб
Груші, ківі до 120 діб
Грейпфрути,айва до 90 діб
Персики до 30 діб
Аґрус, червона смородина, сливи до 21 доби
Абрикоси, чорниці. вишні до 14 діб
Малина, суниці до 3-5 діб
М'ясо Як довго?
Сосиски, холодні закуски до 7 діб
Яловичина, свинина, телятина. Інше свіже м'ясо до 7 діб
Птиця до 5 діб
Риба до 4 діб
Молюски до 3 діб
Овочі Як довго?
Капуста, часник, морква до 180 діб
Сельдерей, зелень до 30 діб
Салат, кольорова капуста, цикорій, ревінь до 21 доби
Брюссельська капуста,спаржа,Пекінська капуста,редис, кудрява капуста, бруква до 14 діб
Цибуля, гриби, шпинат,горошок до 7 діб
Молочні продукти Як довго?
Молоко до 7 діб
Вершкове масло до 30 діб
Сир до 30 діб

Джерело...

Конструктор сайтов - uCoz